26-27.2.2021 Maailman suurin jääkaruselli Kraatterijärvellä / Pyörivä jäänveiston SM-kilpailu

LIVE-striimi 26.2 klo 12.30 - 19.00, 27.2 klo 10.00 - 20.00.

Maailman isoimman äärellä. Lappajärven kunta, Vimpelin kunta, Alajärven kaupunki yhteistyössä Hotelli Kivitipun sekä Järviseudun Mediatalon Oy kanssa toteuttavat Kraatterijärven jäällä maailman suurimman Jääkarusellin sekä jäänveiston SM-kilailun teemalla "Avaruus". Jääkaursellin toteuttaa MR. Icecarousel Janne Käpylehto. Jääkaruselli, sen toteuttaminen ja sen pyörimään laittaminen on osoitus alueellisen yhteistyön voimasta – emme tyydy suureen vaan haluamme suurinta. Jäänveiston SM-Kilpailu toteutetaan pyörivän jääkarusellin päällä toteuttaa Jäälinna ry. Valaistut veistokset jäävät Kraatterijärven jäälle veistosnäyttelyksi. Veistoksia voi käydä ihailemassa veistokilpailun jälkeen vielä pitkälle kevääseen.

Koronatilanteesta johtuen tapahtuma ei ole yleisötapahtuma. Ulkoilmassa on kuitenkin helppo pitää turvavälit valitsevassa tilanteessa joten ihmisiä voi tulla katsomaan eri kokonaisuuksia päivän ja jopa edeltävän viikon aikana. Järjestäjät haluavat kuitenkin muistuttaa ihmisiä, että tapahtuma ei ole yleisötilaisuus.

JRTV striimaa tapahtumapäivän live-striiminä Järviradio.fi sivun kautta – tunnelmat päivästä nähtävissä striimin kautta.

YHTEISTYÖSSÄ MAAILMAN SUURIMMAN ÄÄRELLÄ! Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Hotelli Kivitippu, Järviseudun Mediatalo Oy, Jäälinna ry sekä Janne Käpylehto!

Copyright 2021 HS Solutions Oy


Lähetykset teille tarjoaa:
jrhs-solutionsradiotaajuus Finalndiatv